Tee-Jay en Jack Russell i Jylland

Tee-Jay en Jack Russell i Jylland

Havnen 1

I lejet sommerhus ved Løgstør

Forventningerne var fra starten høje, og vejrprofeterne havde lovet fuld sol og høje temperaturer – selv over Nordjylland som jeg aldrig har haft de bedste vejr-oplevelser, når det område har været besøgt.

Tee-Jay var fra starten placeret i sin kasse, som stod på bagsædet, godt spændt fast til ryglænet. Herved kunne han se sin ”far” og ud af forruden, og vi havde kontakt med hinanden hele tiden.

Vi ankom til vor hytte og blev installeret hen på eftermiddagen, og kort efter kørte vi de 10 km. til ”Vildmosen”, hvor det for det meste gik op og ned af Grønvej, som er det sted i Danmark, hvor der er flest   jagende rovfugle på et forholdsvis lille område. Det er ligeledes nok det sted, hvor man har mulighed for at komme tættest på rovfuglene.

Det var nok ikke det mest spændende sted for TJ, men han var rimelig ofte ude for at strække benene, og besøg i fugletårnene blev det da også til.

 

 Efter to dage, drog vi videre til vort hus ved Løgstør, med et besøg undervejs i Ulvedybet, som er en af Jyllands bedste fuglesteder. Vi fik da også både set havørn og skestorke m.f.

Kl. 19 nåede vi frem og tog huset i betragtning. Det var et dejligt stort hus 73 m2 rigtig pænt møbleret, med TV som kunne tage både TV2 og TV News – super.

Nu skulle der laves aftenmad ”musaka på kartoffelbund” og der skulle pakkes og klargøres til morgendagens tur mod Hirtshals.

Det blev til 8 supergode dage med mange oplevelser, hvor vi både var ved at strande helt og totalt i nogle sandklitter, og hvor bilen var ved at synke helt til bundpladen i en mose, vi absolut skulle presse os igennem, for at se om der skulle være en fugl – men det er et par helt andre historier. Her er fire små historier, der betød noget for Tee-Jay.

Tee-Jay en Jack Russell i Jylland

Se billeder og turbeskrivelse via nedenfor link

Tee-Jay på badebroen

Havnen 2

Tee-Jay i lystbådehavnen

Tee-Jay ved Jagttårnet

Tee-Jay på Rubjerg Knude

Tee-Jay som voksen

Allan Kierulff - fotografering som hobby - arkiv
Translate »