Sidste dag - i og omkring Thorshavn

Sidste dag – besøg i Thorshavn og rundt i nabolaget for at se de sidste flotte scenerier

8Mykines 12 1
Færøernes blå postkasser - det ser ud som om de er mere brugt end vores røde 🙂
8 4
En anderledes have - med megen "pynt" i
Mykines 13 7
Vi besøgte også Kirkjubøur som beskrives at være Færøernes vigtigste historiske sted. Bygden er beliggende på Streymoys sydvestkyst. Gennem middelalderen var Kirkjubøur bispesæde og dermed landets åndelige og kulturelle centrum.
Mykines 3 11
Den katolske kirke sig på Færøerne, og fra 1111 havde Færøerne sit eget bispedømme med Kirkjubøur som sæde. Præsteskolen havde stor betydning og var Færøernes første og eneste skole indtil reformationen (1538). Den norske kong Sverre opvoksede her, og han blev senere berømt for sin store viden.

Et kort “kik” rundt i Thorshavn. Her var vi bl.a. på cafe og fik kakao og en god kage. Den slags kræs havde vi ikke haft adgang til siden vi rejste hjemme-fra.  JUMMM DET VAR GODT 🙂 

Torshavn2
Rådslagning - hvor går vi hen. Cafe-trangen vandt 🙂
Torshavn6
Udsigt over Thorshavn havn - fra hotellet
Hotellet2
Hotel Føroyar
Flyet
Og så gik det hjemad

En oplevelsesrig tur var slut. Vi fik mange gode billeder (syntes jeg) – super oplevelser – en aktiv tur – mange gode venskaber, som har holdt sig d.d. i fire år, med regelmæssige kontakter og mange turet sammen – noget der sjældent sker efter er ferie- eller fototur. En anden af dem, kan ses via ét af de nedenforstående link “Norge – på besøg hos Wenche”.

Se mere via nedenfor værende link

Translate »